x close

Profesoara a fost de acord să facă dragoste cu Dumitru, dar a dorit și ea ceva la schimb. Când s-au decis să treacă la fapte, tânăra a făcut ceva fabulos. "Eu ţi-am spus cum îmi place mie în materie de amor". Dumitru a crezut că nu aude bine

06 Dec 2019   •   23:52
Profesoara a fost de acord să facă dragoste cu Dumitru, dar a dorit și ea ceva la schimb. Când s-au decis să treacă la fapte, tânăra a făcut ceva fabulos. "Eu ţi-am spus cum îmi place mie în materie de amor". Dumitru a crezut că nu aude bine

Dumitru s-a împrietenit pe Facebook cu profesoara în noiembrie 2016, atunci când femeia de 27 de ani a postat pe reţeaua socială că a avut o pană şi nu se descurcă singură pentru a rezolva problema la maşină. I-a promis apoi că o ajută să devină profesor titular, dar nu fără niște favoruri erotice. 

LIM: - B__. Mai voiai să mai zici ceva.

MDV: - Da! Voiam să-ţi mai zic ceva că o să mai îmi aduc aminte aşa pe parcurs şi ţi-am trimis şi astăzi mesaj dacă te-ai apucat să iei pastille şi mi-ai spus că nu, că nu ţi-ai găsit, că nu ştiu ce şi nu ştiu cum.

LIM: - Păi na! La ţară îi cam greu cu farmacia.

MDV: - Da, la ţară îi cam greu cu farmacia, da’puteai să-ţi fi luat; dacă tu ştiai că vrei să iei în continuare, puteai să-ţi fi luat...să te fi aprovizionat, ca să spun aşa, din timp.

LI M: - Ei, am plecat repede. Na!

MDV: - Da...

LIM: - Nu mi-o trecut prin cap că-n secolul XXI nu găseşti o farmacie ca lumea la ţară.

MDV: - Da... Tu mi-ai spus că...eu ţi-am spus cum îmi place mie să fac în materie de sex. Tu mi-ai spus că până la urmă se rezolvă, nu? LIM: - Păi, se rezolvă, da’ mai întâi să rezolvăm... cu postul.

MDV: - Eu ţi-am spus destul de clar: în privinţa postului nu trebuie să-ţi faci nici un fel de probleme. În cealaltă privinţă, tu ai zic că, dac-o fi s-o facem, o facem în iunie, iulie, august ...când... mai ştiu eu când.

LIM: - Bine, n-am zis în iunie, august! Am zis după ce rezolvăm cu postul. MDV: - Eu ţi-am zis că nu stau să aştept până atunci.

LIM: - Măi, vreau să ne înţelegem. Oricum, eu vreau să rezolvâm cât mai repede, nu până în iulie.

MDV: - B__! Măi, ca să înţelegi! Repet vorbele tale... Dacă vrei să...să fie treaba bună, ca să zic aşa, eu nu aştept...nu te-aştept până în iulie să...te f...cu mine . 

LIM: - Da’ n-am zis că-i vorba de iulie. În nici un caz. Nu. Mult mai devreme.

MDV: - Deci...ţi-am zis destul de clar: dacă vrei să-ncepem...aventura...o putem începe în cel mai scurt timp, da’ ţi-am zis şi azi pe Facebook...o săptămână, maxim două, să zic aşa, cât mai dau răgaz ca să te mai gândeşti sau să te mai răzgândeşti.

LIM: - Ok...apreciez asta.

Mai multe pe Adevărul.

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati