Profeţii tot mai alarmante în legătură cu România. Maria Ghiorghiu, despre"zona morţii" de la Cernobîl: "Evenimentul din 26 aprilie '86 se va repeta"

14 Noi 2017   •   08:19
Profeţii tot mai alarmante în legătură cu România. Maria Ghiorghiu, despre"zona morţii" de la Cernobîl: "Evenimentul din 26 aprilie '86 se va repeta" Foto: Facebook/Maria Ghiorghiu

Celebra clarvăzătoare de la noi a avut noi premoniţii, iar unele dintre ele sunt legate de România, iar altele de reactorul numărul 4 al centralei atomice de la Cernobîl care a explodat în urmă cu 31 de ani. Maria Ghiorghiu a făcut declaraţii teribile în cadrul unei emisiuni.

După ce întreaga Europă a fost în alertă din cauza norului radioactiv, provocat de un accident nuclear "nedeclarat" în Urali, Maria Ghiorghiu a spus că un astfel de pericol pândeşte ţara noastră.

"Un nor radioactriv deasupra României (...). Am auzit un glas care a spus: «Pericol radioactivitate». Tot in 12 (n.r.: 12 noiembrie), dar la ora 2, am auzit un glas: «Norul radioactiv deasupra României». Totodată se împrăştie şi la noi norul radioactiv. Norul se împrăştie în Ploieşti, chiar dacă nu a ajuns încă în România", a declarat Maria Ghiorghiu, potrivit cancan.ro.

Cunoscuta clarvăzătoare a prevestit şi un eveniment teribil care s-ar putea petrece la centrala din Cernobîl, numită acum şi "Zona Morţii".

"Cred că evenimentul din 26 aprilie '86 se va repeta. În dimineaţa zilei de 12 auzeam un glas care striga: «Nucleara! Nucleara de la Cernobîl»", a mai spus Maria Ghiorghiu.

Alegeri 2020
Alegeri 2020
x close