Reduceri la rochii de mireasă, în New York. 2.400 de modele vândute într-un minut (VIDEO)

06 Feb 2010   •   17:23
Reduceri la rochii de mireasă, în New York. 2.400 de modele vândute într-un minut (VIDEO) Rochii mireasa

Îmbulzeală mare într-un magazin din New York. Mii de femei s-au călcat în picioare pentru a pune mâna pe o rochie de mireasă la preţ promoţional. Cele peste 2400 de modele au fost epuizate în mai puţin de 60 de secunde.

Peste o mie de viitoare mirese au stat ore întregi la coadă într-un magazin din New York pentru a prinde o rochie la preţ promoţional. "M-am trezit dimineaţa la ora 03.00. Vin din Boston, Massachusetts, şi am condus până aici pentru sora mea. A împlinit 40 de ani, este logodită şi se va căsători aşa că suntem foarte bucuroşi", povesteşte o clientă.

Peste 2.400 de rochii de toate mărimile au fost oferite la reducere în cadrul evenimentului anual ce are loc în metropola americană. În ciuda numărului mare de modele, magazinul a fost golit în mai puţin de un minut.

Viitoarele mirese s-au ocupat apoi de negociat. Fiecare oferea rochia pe care a reuşit să pună mâna în schimbul uneia care era pe mărimea sa. Oficialii magazinului spun că cel mai ieftin model a costat în jur de 200 de dolari.Antena 3

Parteneri
x close