x close

Regele Cioabă, jefuit la Manila, deşi stă liniştit în palatul său de la Sibiu

de N.B.    |    16 Noi 2012   •   15:36
Regele Cioabă, jefuit la Manila, deşi stă liniştit în palatul său de la Sibiu 414 Foto: Antena 1

Florin Cioabă, autointitulatul rege al romilor, a fost victima unei tentative de phishing, prin care i-a fost spart contul de mail şi trimis prietenilor săi un mesaj disperat prin care cerea bani, relatează Agerpres.

Mesajul trimis de pe contul său de e-mail le transmitea tuturor celor din listă că "regele" a fost jefuit şi ameninţat cu pistolul la Manila în Filipine şi are nevoie de bani rapid.

Hackerul care i-a spart adresa de mail a regelui romilor a scris că Cioabă se afla în Manila pentru o scurtă vacanţă şi că a fost jefuit şi ameninţat cu pistolul. El a cerut ajutorul în numele lui Florin Cioabă, pretinzând că mai are doar paşaportul, că a reuşit să ajungă la aeroport şi că pentru a se întoarce în ţară trebuie să facă rost de bani în câteva ore. Hackerul a mai pretins în numele lui Cioabă că ar fi fost chiar la Ambasada din Manila şi la poliţie, însă nu a primit ajutor.

Cioabă a transmis că este bine, la palatul său de la Sibiu, unde se pregăteşte pentru aniversarea de sâmbătă, când împlineşte 58 de ani.

"De azi dimineaţă mă sună lumea într-una. Nici nu ştiam că am aşa de mulţi prieteni pe care mă pot baza. Numai ce am vorbit cu prieteni din Suedia, America, Australia, toţi mă caută să îmi trimită bani. Nişte nenorociţi mi-au spart adresa de mail şi au vrut să facă o glumă proastă acum, cu o zi înainte de ziua mea de naştere", a spus Cioabă.

După ce şi-a liniştit prietenii şi rudele care l-au crezut jefuit în Manila, regele Cioabă se gândeşte serios să îşi facă o altă adresă de mail mult mai sigură. Deocamdată, acesta continuă pregătirile pentru aniversarea de sâmbătă, când a spus că va sărbători doar cu familia şi cei apropiaţi.

Citeşte mai multe despre:

Regele Cioaba e-mail
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati