x close

Robin Hood, varianta modernă: "Stoarce" de bani cazinourile din Las Vegas şi îi dă celor nevoiaşi

28 Dec 2009   •   10:39
Robin Hood, varianta modernă: "Stoarce" de bani cazinourile din Las Vegas şi îi dă celor nevoiaşi

Robin Hood a reapărut... în Statele Unite. Ca întotdeauna, ia bani de la bogaţi şi îi ajută pe cei nevoiaşi. Câteva lucruri s-au schimbat însă. Justiţiarul modern este un împătimit al cazinourilor din Las Vegas unde joacă pentru familii care au mare nevoie de bani.

Modernul Robin Hood are un site pe internet unde promite să "stoarcă" de bani cazinourile din Las Vegas şi să îi dea celor care au nevoie. Tânărul justiţiar are câteva cerinţe: cei care cer banii trebuie să aibă probleme financiare reale, iar suma nu trebuie să depăşească 50 de mii de euro, pentru că, aşa cum declară, "nu este un om bogat". A apărut la câteva emisiuni unde, sub protecţia anonimatului, a povestit oamenilor cum îşi alege cazurile.

"Când mă decid asupra unui caz, încerc să aflu dacă oamenii sunt într-adevăr datornici. Este destul de greu de ales. Eu caut o poveste care să mă mişte", susţine acesta.

Zeci de oameni intră pe site-ul lui Robin Hood zi de zi şi îi împărtăşesc poveşti dintre cele mai tulburătoare. Cazurile au intrat în atenţia unei alte persoane din Las Vegas, un doctor, care, fără să joace la cazino, alege o persoană căreia îi plăteşte datoriile din propriul buzunar.

"Caut o familie care a fost distrusă de vreo boală, sau care are mai mulţi membri bolnavi şi din cauza facturilor neplătite îşi pierd maşina sau casa", povesteşte doctorul.

Povestea lui Robin Hood a fost până de curând o legendă locală. Prima oară s-a auzit de tânărul justiţiar în urmă cu un an când un cuplu a primit de la un necunoscut 35 de mii de euro. Se pare că un bărbat i-a sunat şi le-a spus că vor primi suma de care au nevoie pentru extirparea tumorii fiicei lor. Astfel, au fost aduşi într-un cazino din Las Vegas pentru a vedea cum Robin Hood ia de la bogaţi şi dă la săraci.

Antena 3Citeşte mai multe despre:

SUA Las Vegas cazino
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati