Românca ce şi-a licitat virginitatea: Am făcut sex neprotejat cu italianul câştigător

14 Mai 2009   •   11:58
Românca ce şi-a licitat virginitatea: Am făcut sex neprotejat cu italianul câştigător Alina Percea

Românca Alina Percea, care şi-a licitat virginitatea pe Internet, se află din nou pe primele pagini ale publicaţiilor străine. Aceasta a povestit pentru The Sun cum a decurs prima noapte cu fericitul câştigător.

Deşi spera să primească cel puţin 50.000 de lire sterline, românca a fost nevoită să renunţe la virginitate pentru numai 10.000 de lire. Nimeni nu a considerat că virginitatea fetei merită mai mult.

Cel care a plătit această sumă este un om de afaceri italian. Alina a dezvăluit amănunte din prima noapte petrecută cu italianul.

Bărbatul i-a plătit drumul până la Veneţia, unde cei doi s-au cazat la un hotel de cinci stele. ?Speram să întâlnesc un bărbat drăguţ, ca în filmul ?Pretty Woman?, a povestit românca.

?Când am ajuns pe aeroport, un bărbat a venit spre mine, mi-a dat o cutie de bomboane de ciocolată şi mi-a spus ?Bine ai venit în Veneţia!?. Nu-şi arăta vârsta , de 45 de ani. Era îmbrăcat frumos, avea părul şaten, ochii verzi şi un zâmbet plăcut?.

Alina a dezvăluit şi amănunte mai picante din întâlnirea cu italianul. Aceasta a povestit că în aceeaşi seară a făcut sex neprotejat cu bărbatul. ?Ne-am sărutat şi apoi am făcut sex. Am avut emoţii foarte mari. A fost o experienţă plăcută, pentru că m-am simţit atrasă de el?, a adăugat Alina.

Cu toate că nu a adunat suma necesară pentru a-şi plăti studiile universitare, românca susţine că are în continuare planuri să urmeze o facultate.

Antena3.ro


x close