Rusia. De teama Apocalipsei, 30 de sectanţi ameninţă că se sinucid (VIDEO)

19 Noi 2007   •   22:50
Rusia. De teama Apocalipsei, 30 de sectanţi ameninţă că se sinucid <font color=red>(VIDEO)</font>
Adepţii unei secte din Rusia ameninţă cu sinuciderea, dacă vor fi obligaţi să iasă din groapa în care s-au ascuns de teama Apocalisei. ?Sfârşitul Lumii va veni anul viitor?, spun ei. Mai mulţi oficiali ruşi împreună cu un grup de preoţi au negociat cu ei eliberarea copiilor, dar fără succes. Sunt cel putin 30 de persoane, printre care şi patru copii. Au deja o săptămână petrecută într-un tunel, construit chiar de ei, care are doar câteva guri de aerisire.

Un grup de preoţi au încercat să negocieze eliberarea măcar a copiilor. ?Dacă autorităţile ne vor forţa să ieşim, ne vom arunca în aer şi am avertizat deja pe toată lumea. Vom deveni martiri şi poate că e mai bine. Sufletele noastre nu vor mai îndura suferinţe?, a declarat unul dintre sectanţi.

Conducătorului sectei, părintele Piotr care nu şi-a urmat discipolii în subteran a fost reţinut şi riscă acum ani grei de închisoare. Bărbatul, în vârstă de 43 de ani, a fost diagnosticat cu schizofrenie. Autorităţile susţin că el a fost descoperit într-un cavou, unde îşi petrecuse ultimele luni.

Sectanţii refuză să fie scoşi din buncăr:

Antena 3

x close