x close

S-a deghizat în femeie pentru a-și ajuta mama să obțină permisul de conducere. Incredibil cum a fost prins de oamenii legii

12 Dec 2019   •   17:23
S-a deghizat în femeie pentru a-și ajuta mama să obțină permisul de conducere. Incredibil cum a fost prins de oamenii legii foto- Pexels

Un bărbat din Brazilia, în vârstă de 43 de ani, a apelat la o metodă neobișnuită pentru a-și ajuta mama să ia permisul de conducere. 

Femeia de 60 de ani picase de mai multe ori examenul auto, iar în cele din urmă fiul ei a decis să-i dea o mână de ajutor. 

S-a deghizat în femeie și a mers să dea testul în locul ei. A fost la un singur pas să-i păcălească pe polițiști, dar autoritățile s-au gândit să-i mai verifice o dată actele de identitate. 

„Nu mi-am dat seama că arată ciudat, pentru că avusesem mulți candidați înainte și nu mai eram atent. Chiar și asa, după ce ne-am urcat în mașină, mi-am dat seama că este un bărbat costumat în femeie. El s-a chinuit foarte tare ca să fie cât mai feminin și natural cu putință”, a declarat unul dintre examinatori, potrivit Daily Mail.

Cu toate că a încercat să păcălească legea, gestul bărbatului a fost privit cu ochi buni de internauții de pe rețelele sociale care au auzit întâmplarea. Au fost, totuși, și persoane care l-au criticat pentru ceea ce a făcut. 

Bărbatul a fost arestat și eliberat pe cauțiunea. Oamenii legii au demarat o anchetă. 

Citeşte mai multe despre:

Brazilia permis de conducere
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati