S-a imbolnavit de cancer la numai 10 ani, insa nu a vrut sa piarda nicio ora la scoala. Ce a facut micuta in fiecare zi

04 Ian 2016   •   16:53
S-a imbolnavit de cancer la numai 10 ani, insa nu a vrut sa piarda nicio ora la scoala. Ce a facut micuta in fiecare zi GoFundMe

Un copil din SUA, bolnav de cancer, care nu mai poate merge la școală din cauza tratamentului agresiv la care este supus, a găsit soluția ideală pentru a fi prezent la ore. Micuța nu pierde nicio informație, cu ajutorul unui robot.

Peyton Walton, în vârstă de 10 ani, din Maryland, a fost diagnosticată recent cu o formă agresivă de cancer la ficat. Fetița a fost supusă unei doze puternice de chimioterapie, urmată de mai multe runde de radioterapie, într-o clinică din New York.

Cu ajutorul unui robot pe care l-a botezat Peyton's Awesome Virtual Self (n.r. Minunata persoană virtuală a lui Peyton), micuța poate să participe la ore. Robotul, creat de Double Robotics, este construit dintr-un iPad atașat unei dispozitiv controlat cu ajutorul unei aplicații de pe tableta micuței. În acest fel, Peyton se poate plimba prin școală și vorbi cu colegii ei.

Robotul a costat 3.000 de dolari, bani care au fost strânși cu ajutorul unei campanii sociale pe internet. Colegii de școală ai lui Peyton s-au obișnuit deja cu dispozitivul și o susțin cât pot de mult pe Peyton.

ExitPOLL
Parteneri
x close