S-au trezit dimineață și au crezut că trăiesc un coșmar când au văzut ce se afla în curtea lor din Fălticeni. Erau pete de sânge peste tot

24 Sep 2019   •   00:08
S-au trezit dimineață și au crezut că trăiesc un coșmar când au văzut ce se afla în curtea lor din Fălticeni. Erau pete de sânge peste tot Foto: Monitorul de Suceava

S-au trezit dimineață și au crezut că trăiesc un coșmar de ceea ce se afla în curtea lor din Fălticeni. Peste tot era doar sânge și urmele unui măcel înfiorător.

Culmea, în urmă cu o săptămână li se întâmplase același lucru, doar că de data aceasta a fost și mai îngrozitor. 

Mai precis 25 de oi au fost sfâșiate pe timp de noapte. Oamenii sunt convinși că este vorba de o haită de câini vagabonzi, una numeroasă și evident foarte agresivă. Aceștia se tem că acei câini ar putea fi turbați, având în vedere ferocitatea atacurilor.

Sălbăticiunile au dat atacul pe strada Pietrari din municipiul Fălticeni, în zona dinspre Mănăstirea Buciumeni.

„Avem 25 de oi omorâte sau rupte, cu picioare smulse,  mațe afară... este un dezastru. Am cerut ajutor autorităților, Poliției și Primăriei municipiului Fălticeni și sperăm să ne ajute cineva”, a declarat unul din proprietarii oilor.

Acesta urma să sacrifice toate oile rănite, temându-se să consume carnea, în special din cauza rabiei, scrie Monitorul de Suceava. 

Parteneri
x close