Să vezi şi să nu crezi! O groapă are cont pe Facebook

de S.T.    |    01 Mar 2012   •   20:50
Să vezi şi să nu crezi! O groapă are cont pe Facebook Foto: Antena3

Ce ar fi viaţa şoferilor fără gropile din asfalt? Probabil doar o călătorie anostă, fără zdruncinături şi fără vizite la service. O groapă cu personalitate ar înmuia amortizoarele şi ar desumfla roţile tuturor maşinilor. Nu la fel se poate spune despre o groapă cu cont pe Facebook care vrea să se sinucidă.

Groapa a devenit o celebritate datorită personalităţii sale. Vedeta locuieşte pe strada Nicolae Simache, din Ploieşti şi are o viaţă virtuală de succes. Datorită contului pe Facebook, a ajuns chiar mai cunoscută decât primarul.

"Bună, sunt o groapă din Ploieşti, locuiesc pe strada Nicolae Simache şi am împlinit 3,5 metri lungime şi 0,4 metri adâncime în doar 10 zile. Nu vreau să trăiesc călcată zilnic în picioare şi mi-am propus să mă sinucid cu bitum. Cred că dacă îmi daţi câteva mii de like-uri o să reuşesc", a postat groapa sinucigaşă pe site-ul de socializare.

Deşi îşi dorea să moară, groapa a devenit din ce în ce mai celebră. "Sunt aşa de fericită, sunt o celebritate. Acum pot să mor liniştită, am fost un exemplu", a adăugat vestita groapă.

Nu a durat mult şi dorinţa i-a fost îndeplinită. După ce a ajuns mai cunoscută decât primarul, groapa a fost "ucisă". Edilul a asfaltat-o... de invidie.

Ideea originală de a scăpa de groapă aparţine unui şofer ploieştean care a inventat o pagină pentru prietena lui din asfalt şi se pare că a dat roade.

În curând, gropile vor avea un grup pe Facebook şi sunt cât pe ce să organizeze un protest. Oricum, ele sunt deja în stradă.Parteneri
x close