x close

Sângera puternic, iar femeia din Botoșani a sunat imediat la 112. A fost pusă imediat pe masa de operație. Când au văzut medicii despre ce era vorba, s-au închinat! Nu le venea să creadă că a făcut așa ceva

04 Dec 2019   •   10:30
Sângera puternic, iar femeia din Botoșani a sunat imediat la 112. A fost pusă imediat pe masa de operație. Când au văzut medicii despre ce era vorba, s-au închinat! Nu le venea să creadă că a făcut așa ceva Foto: monitorulbt.ro

O femeie de 28 de ani, din Botoșani a ajuns la spital cu o problemă mai puţin obişnuită. Aceasta a apelat serviciul 112 la finele săptămânii trecute, din cauza unei sângerări la nivel vaginal. Iniţial, femeia le-a spus cadrelor medicale că avea o problemă la nivelul vaginului şi folosea un spray special pentru a trata zona.

În weekend, însă, s-a produs inevitabilul. Din greşeală, ar fi introdus capacul în vagin şi nu l-a mai putut scoate.

Pentru că varianta ei nu părea prea plauzibilă, aceasta a recunoscut la spital că şi-a introdus în mod voit un spray odorizant, iar capacul a rămas blocat în interior. Speriată şi cu dureri tot mai mari, femeia a apelat la ajutorul medicilor, monitorulbt.ro.

„Femeia prezenta o sângerare la nivel genital, iar la examinare a precizat că şi-a introdus intravaginal un spray odorizant în urmă cu o zi, cu reţinerea capacului. A fost anesteziată şi s-a extras capacul, chirurgical”, a precizat un medic din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă.

Ulterior, aceasta a fost exterantă, urmând să revină la un control după 30 de zile, însă starea ei era una bună.


 

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati