x close

Scandal la înălţime. Piloţii unui avion de pasageri s-au bătut cu echipajul, în timpul unui zbor

04 Oct 2009   •   16:59
Scandal la înălţime. Piloţii unui avion de pasageri s-au bătut cu echipajul, în timpul unui zbor nava

Siguranţa pasagerilor este prioritatea echipajelor de zbor din lumea întreagă. Asta când nu sunt preocupaţi să se...bată între ei. S-a întâmplat la bordul unui avion care aparţine companiei Air India şi zbura peste Pakistan. Piloţii s-au luat la harţă cu stewarzii, şi s-a lăsat şi cu câteva zgârieturi. Totul, în timpul zborului.

Motivul, potrivit BBC, a fost că personalul însoţitor de zbor l-a acuzat pe unul dintre piloţi că a hărţuit sexual o stewardesă în vârstă de 24 de ani. De altfel, femeia a şi depus plângere la poliţia, după aterizare. Piloţii au o altă variantă şi spun că tot scandalul a fost provocat pentru a distrage atenţia de la comportamentul inadecvat al unuii însoţitor de zbor.

Cert este că, în urma scandalului, la care au asistat înmărmuriţi şi pasagerii, unul din piloţi şi o stewardesă s-au ales cu vânătăi.

Nava, care transporta 106 pasageri şi şapte membrii ai echipajului a aterizat fără probleme. Poliţia a deschis însă o anchetă cu privirea la incidentul din avion şi la fel a anunţat şi compania Air India.

Antena3.ro

Citeşte mai multe despre:

piloti echipaj scandal bataie
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati