Scandal uriaş în Moscova, în faţa ofiţerului de stare civilă. Ce s-a întâmplat când aceste două MIRESE au vrut să se cunune: "Aveau rochiile la fel"

de P.I.    |    02 Sep 2014   •   11:01
În Rusia nu sunt recunoscute căsătoriile persoanelor de acelaşi sex, însă aceste două tinere şi-au luat inima în dinţi, au apelat la o televiziune din Moscova şi au pornit spre ofiţerul stării civile.

Când au ajuns în faţa instituţiei, autorităţile au luat foc: "Am fost jignite în fel şi chip. Nu ştiau că televiziunea este cu noi. Când au văzut camerele de luat vederi, s-au calmat imediat. Apoi, doamnele ne-au poftit în sală. Lângă noi aşteptau mai multe cupluri să se căsătorească civil. Toţi ne priveau ciudat, unii ne zâmbeau. Am intrat în locul unde se oficiază căsătoriile, cu echipa de filmare după noi.

Am văzut-o pe doamna aceea cum ne dă un act care atestă că suntem oficial un cuplu, că locuim împreună... Parcă toate jignirile şi insultele au dispărut în secunda aceea. Nu vă daţi bătuţi. Ştim că sunteţi mulţi care vreţi să faceţi acest pas, dar nu aveţi curajul. Noi am reuşit", povesteşte una din tinere.x close