Scrisoare de dragoste scrisă în limba română, găsită într-o sticlă pe o plajă pustie din Irlanda. ”Numele meu e Silviu și...”

de Redacția    |    04 Iul 2020   •   08:00
Scrisoare de dragoste scrisă în limba română, găsită într-o sticlă pe o plajă pustie din Irlanda. ”Numele meu e Silviu și...” Pixabay.com

O sticlă cu o scrisoare de dragoste scrisă în limba română a fost găsită pe o plajă din Irlanda.

„Această scrisoare este scrisă în limba română. Dacă o găsiți, vă rog să i-o dați ființei pe care o iubesc. Numele meu este Silviu și iubita mea locuiește în Glasgow, Scoția”, a transmis autorul scrisorii.

„Sufletul meu este al tău. Bună, iubito. Nici nu știu cum să exprim în cuvinte emoțiile pe care le simt pentru tine. Pentru tine, draga mea”, a scris Silviu în scrisoare, potrivit glasgowlive.

Ne știm doar din poze

„Sunt atât de fericit că te cunosc și că faci parte din viața mea și dacă ai ști ce liniștit îmi este sufletul, când mă gândesc la tine. Ce mult mi-ar placea să te întâlnesc cu adevărat și să ne împărtășim trăirile frumoase, să luăm cina, să alergăm ținându-ne de mână și să ne îmbrățișăm, privindu-ne în ochi”, a mai scris Silviu în scrisoare.

„Este prietena mea cea dragă de pe Instagram, pe care nu am întâlnit-o niciodată. Ne știm doar din poze”, a adăugat el.

Scrisoare are data de 21 decembrie.

Parteneri
x close