Scrisoarea de adio a unui copil de opt ani care s-a sinucis: ”Nu mai plânge, mami... am decis să te urmez”. Ce l-a împins pe băiat la gestul șocant

de M.Z.    |    27 Sep 2017   •   19:56
Scrisoarea de adio a unui copil de opt ani care s-a sinucis: ”Nu mai plânge, mami... am decis să te urmez”. Ce l-a împins pe băiat la gestul șocant Foto: pixabay.com

Tragedie la Los Angeles. Un băieţel de opt ani s-a sinucis, imediat după ce mama lui, bolnavă de cancer pancreatic, a fost dusă la spital. A lăsat un mesaj emoţionant, înainte de a se arunca de la etajul al treilea. Două zile mai târziu, şi mama lui a murit.

„Mami, supereroul meu, regina mea, frumoasa mea, dragostea mea… Vreau să ştii că nu-mi place să te văd bolnavă, aşa că te îmbrăţişez puternic şi îţi spun că te iubesc enorm. (...) Chiar dacă medicul mi-a spus ce este, de fapt, cancerul, eu cred că oamenii pe care îi ia Dumnezeu la el devin îngeraşi. Îngeraşii sunt trimişi apoi pe pământ să aibă grijă de oamenii fără ajutor. (...)

În fine, cred că ai fost cel mai bun supererou pe care îl aveam, am fost o echipă adevărată şi de aceea, astăzi, am decis să te urmez. (...) Te iubesc mult, mami, şi mereu te voi vrea lângă mine. Nu mai plânge şi grăbeşte-te, te voi aştepta aici, să devenim îngeraşi, ca să avem grijă de persoanele nefericite. Te iubesc, Logan”, a scris băieţelul, potrivit cancan.ro.
 

Parteneri
x close