Se mutase de curând într-o casă nouă, dar când a urcat în pod a găsit o cutie. A deschis-o și a înțeles imediat că trebuie să-l caute pe vechiul proprietar. „A fost un semn!”

30 Iul 2018   •   11:11
Se mutase de curând într-o casă nouă, dar când a urcat în pod a găsit o cutie. A deschis-o și a înțeles imediat că trebuie să-l caute pe vechiul proprietar. „A fost un semn!” Galerie foto (2) Foto: captura video

Se mutase de curând într-o casă nouă și se apucase să își aranjeze lucrurile. Când a ajuns în pod, a dat peste o cutie.

A deschis-o și în ea a văzut o rochie de mireasă. Pe capacul cutiei scria: „Rochia Lindei”. Imediat, Jeff Hopkins din Throop, New York, și-a dat seama că trebuie să o caute pe fosta proprietară pentru a-i înmâna rochia.

S-a dus la primărie și așa a aflat că Linda murise în urmă cu doi ani, iar familia ei se mutase, așa că nu aveau cum să dea de ei! Ultima lui șansă era aceea de a posta totul pe rețele sociale: „O caut pe fata femeii care a murit aici în urmă cu câțiva ani. Numele femeii este Linda Hook. Dacă o cunoașteți pe fiica ei, vă rog să mă contactați. Am rochia de mireasă a mamei sale. Cred că i-ar plăcea să o aibă.”

În numai două ore, fiica Lindei l-a contactat, numele ei era Kimberly și de când își pierduse mama simțise un mare gol fiindcă avea foarte puține obiecte care să-i amintească de ea. Dar partea incredibilă a poveștii este momentul! Kimberly a mărturisit: „Îmi este foarte greu să înțeleg ceva, ea a murit cu doi ani în urmă, pe 25, iar tu ai încercat să dai de mine pe 26”, scrie ABC.

Parteneri
x close