Se-ngroaşă gluma pentru porumbeii din Ucraina. Un primar vrea să-i îmbete şi să-i deporteze în Siberia

de D.D.    |    26 Iul 2012   •   08:01
Se-ngroaşă gluma pentru porumbeii din Ucraina. Un primar vrea să-i îmbete şi să-i deporteze în Siberia Foto: himopic.blogspot.com

Primarul unui orăşel din Ucraina, asediat de porumbei, a reuşit să-şi pună în cap toate organizaţiile pentru protecţia animalelor. Asta pentru că are de gând să îmbete cu vin toate păsările care fac mizerie în urbea pe care o administrează şi să le trimită tocmai în Siberia.

Când vezi atât de mulţi porumbei pe stradă, îţi vine o singură întrebare firească în cap. Oare nu-i deranjăm? Oare ei nu s-au săturat să ne tot vadă prin oraş cum ne plimbăm legănând arogant mâinile pe lângă corp? Probabil de asta se teme şi primarul din Sumy, un oraş din estul Ucrainei, care este convins că porumbeii vor controla oraşul în câţiva ani.

Momentan, păsările controlează statuile, pe care le-au îmbrăcat într-un strat de gros de nesimţire. Şi cum ziua oraşului bate la uşă, primarul s-a hotărât să scape de păsări. Edilul s-a gândit că principiul "omul beat e prost de cade!" se aplică şi la porumbei. Aşa că plănuieşte o mare petrecere în oraş, cu multă pâine înmuiată în vin, exclusiv pentru porumbei.

Asociaţiile pentru protecţia animalelor din Ucraina s-au înfoiat la ideea primarului. Însă, edilul a arătat cu degetul la călugării unei mănăstiri din apropierea oraşului. De la ei a învăţat metoda.

Oricum, beţia porumbeilor este primul şi cel mai amuzant pas al planului. Strângerea şi deportarea lor vor fi paşii mai grei. Operaţiunea "porumbelul demisec" pare totuşi o metodă umană pe lângă celelalte practici la care s-ar fi putut gândi primarul. Cum ar fi, operaţiunea "Porumbelul Ecstasy".


x close