x close

Se plimba pe o plajă din Cap Aurora, când a văzut o femeie îndreptându-se spre el. A avut o senzație ciudată, iar preț de 10 minute a fost ca paralizat. La scurt timp, femeia s-a făcut nevăzută

06 Apr 2019   •   21:06
Se plimba pe o plajă din Cap Aurora, când a văzut o femeie îndreptându-se spre el. A avut o senzație ciudată, iar preț de 10 minute a fost ca paralizat. La scurt timp, femeia s-a făcut nevăzută

Mirela Voicu a prezentat în emisiunea „Voi cu Voicu” despre întâmplări bizare petrecute pe litoralul românesc.

Întâmplări bizare, inexplicabile vorbesc și cei care le-au trăit în perioada 1996 și 2005 în stațiunea Cap Aurora de pe litoral. 

Și ei vorbesc despre apariții stranii sau fenomene misterioase.

Doi tineri s-au întors în cameră după o plimbare pe plajă, în fața hotelului. După miezul nopții, unul dintre ei s-a trezit cu o stare ciudată. A povesit a doua zi că era o teamă pe care nu și-o putea explica și pe care nu o poate descrie. Își simțea trupul greu și deasupra lui simțea un fel de aer străin, greu, apăsător. 

Simțea ca și cum ar fi fost paralizat și nu-și putea mișca mâna dreaptă, cea cu care încerca din răsputeri să-și facă cruce. Tânărul a povesit că a simțit în cameră o prezență stăină. Cel mai probabil o fantomă. 

Imediat ce a reușit cu greu să se ridice din pat și să aprindă veioza a auzit un fel de cântec sau de râs, departe în afara camerei.

Trei ani mai târziu, într-un alt hotel din Cap Aurora, alt tânăr a avut o experiență ciudată. A văzut pe plajă o siluetă care se apropia tot mai mult. A coborât din hotel și s-a dus spre plajă. Omul povestește că a văzut o femeie care venea spre el și o stare stranie l-a cuprins. 

Timp de zece minute nu și-a putut mișca nici mâinile și nici picioarele. Apoi femeia a dispărut ca și cum nu ar fi existat nicodată. O nouă apriție fantomatică. 

În zona hotelului Onix de la Cap Aurora au avut loc mai multe fenomene de acest tip. 

 

Citeşte mai multe despre:

Voi cu Voicu fantome
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati