x close

Se plimba pe plajă împreună cu câinii săi, când a observat o creatură de-a dreptul bizară. „Doamne, ce este asta? În viața mea nu am văzut așa ceva” (FOTO)

13 Oct 2018   •   07:52
Se plimba pe plajă împreună cu câinii săi, când a observat o creatură de-a dreptul bizară. „Doamne, ce este asta? În viața mea nu am văzut așa ceva” (FOTO) Galerie foto (1) Foto: Pixabay.com

Se plimba pe o plajă împreună cu câinii săi, când a văzut ceva de-a dreptul înfiorător. S-a oprit și a rămas fără cuvinte.

Mai precis, în fața femeii se afla o misterioasă creatură marină. Descoperirea a fost făcută pe plaja Rhossili din peninsula Gower (South Wales), fără ca până în prezent experţii să poată stabili cărei specii îi aparţine, scrie BBC.

Scheletul acesteia are o lungime de 1,52 metri, cu un cap lung şi o linie a maxilarului lată. Din acest motiv, unii au spus că ar putea fi vorba de un cetaceu - o balenă, un delfin sau un porc de mare.

“Când te uiţi la ea, prima dată poţi crede că este un crocodil, dar cu siguranţă nu este aşa”, a declarat Dan Forman, cercetător la Swansea University.

“Avem porci de mare aduşi la mal regulat, dar şi delfini, foci şi, uneori, oi”, a declarat Mark Hipkin, de la National Trust, în timp ce Forman este de părere că linia maxilarului sugerează că ar fi vorba despre o balenă sau de un delfin.

Citeşte mai multe despre:

caini creatura bizara descoperire socanta
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati