Se plimbau liniștiți pe stradă, iar la un moment dat au fost opriți de un bărbat într-un mod agresiv. Descoperirea făcută de elevi ulterior i-a lăsat fără cuvinte până și pe polițiști

27 Noi 2019   •   20:56
Se plimbau liniștiți pe stradă, iar la un moment dat au fost opriți de un bărbat într-un mod agresiv. Descoperirea făcută de elevi ulterior i-a lăsat fără cuvinte până și pe polițiști foto- Pexels

Un școlar le-a spus autorităților că a încercat, împreună cu un prieten, să oprească un presupus violator în serie care a răpit o fată. 

Adolescentul minor a povestit că se plimba pe o stradă din Manchester cu prietenul său și cu o altă prietenă, când la un moment dat au fost opriți de Joseph McCann care i-a acuzat că i-au umilit sora. 

Bărbatul de 34 de ani e acuzat de răpirea și violarea unui număr uriaș de fete și femei cu vârste cuprinse între 11 și 71 de ani, în perioada 20 aprilie și 5 mai. 

Acesta a ajuns în fața judecătorilor și a negat toate cele 37 de acuzații care i se aduc, legate de 11 presupuse victime, conform Metro

Adolescentul a spus că McCann se afla într-o mașină și bea dintr-o sticlă de vin înainte să vină la ei și să-i acuze violent. 

În fața mașinii sale era și o femeie de 71 de ani, despre care agresorul a spus că era bunica lui. Bărbatul a lovit-o în față, iar apoi a ținut-o sechestrată în mașină și a abuzat-o sexual. 

Parteneri
x close