Secretul acestei eleve i-a îngrozit pe colegii săi. Toţi băieţii din liceu fug de ea

de L.D.    |    23 Iul 2012   •   10:10
Secretul acestei eleve i-a îngrozit pe colegii săi. Toţi băieţii din liceu fug de ea Foto: Dialy Mail
Un elev transexual s-a folosit de legi pentru a forţa directorului liceului să-i permită să participe la un examen, purtând haine de femeie, scrie Daily Mail.

Ashlyn Parram, 16 ani, care a fost născut băiat, este în curs de schimbare de sex. Acesta a fost anunţat că nu poate susţine examenul decât dacă va veni îmbrăcat în uniformă de băiat.

Dar el i-a pus directorului pe birou legea Egalităţii 2010, prin care se arată că nu trebuie să fie tratat altfel decât alţi elevi.

Ashlyn, care poartă machiaj şi extensii de păr, precum şi uniformă de fete, a susţinut că totuşi la examenul de matematică a fost ţinut separat de ceilalţi elevi. El a fost aşezat în spatele clasei, izolat de restul clasei.

Adolescentul care a terminat şcoala şi urmează să intre la colegiu a anunţat că este homosexual la 11 ani, dar mai târziu şi-a dat seama că este o fată blocată în corp de băiat.

El este acum pe lista de aşteptare pentru a începe un tratament hormonal. La vârsta de 18 ani, el va fi eligibil pentru operaţie de schimbare de sex.
x close