SECRETUL ei te va lăsa fără cuvinte. Este idolul multor bărbați, dar ascunde un lucru uimitor

de L.D.    |    16 Oct 2012   •   19:19
SECRETUL ei te va lăsa fără cuvinte. Este idolul multor bărbați, dar ascunde un lucru uimitor Foto: lisaheartmodel.moonfruit.com
Un casier pe nume Antony Owen face saci de bani după ce s-a transformat într-un fotomodel pe nume Lisa, scrie thesun.co.uk.

Adolescentul Anthony și-a dorit întotdeauna să iasă din anonimat, însă nu a avut șansa până a devenit Lisa Heart, modelul transgender.

Acum, Lisa trăiește din ședințe foto pline de farmec și portrete artistice și a devenit un idol al multor bărbați.

Lisa, acum în vârstă de 32 de ani, de la Leighton Buzzard, Herts, a declarat: ”Aveam doar 18 ani când am realizat că sunt menit să fiu femeie, dar mi-a luat un an să îmi fac curaj să spun lumii”. ”Nu a fost cea mai ușoară conversație cu cineva, mai ales când le-am spus părinților. Însă atunci când le-am spus, m-au susținut cu adevărat.”

Lisa a intrat în modelling acum 10 ani, după ce a participat la o ședință foto cu un prieten, atunci când avea doar 21 de ani.

Ea a adăugat: ”Sunt norocoasă că am caracteristici feminine. Nu vreau să fac operație de schimbare de sex. Vreau ca modelele transgender să fie respectate pentru ceea ce suntem și pentru ceea ce considerăm că este normal.”

Vezi aici fotografiile cu renumitul model.

x close