Secretul pentru a ajunge la 110 ani! Ce a făcut femeia asta pentru a trăi bine mersi până la această vârstă

14 Aug 2015   •   15:24
Secretul pentru a ajunge la 110 ani! Ce a făcut femeia asta pentru a trăi bine mersi până la această vârstă

O femeie din Statele Unite ale Americii a implinit in data de 1 august 110 ani, moment in care a dezvaluit si secretele unei vieti atat de lungi. Agnes "Aggie" Fenton n-a avut nicio problema de sanatate in viata ei, mai putin o tumora benigna care i-a fost inlaturata acum 70 de ani. Atunci, medicul i-a recomandat sa bea trei beri Miller High Life pe zi (concentratie de alcool - 5%), la care femeia a adaugat si un shot de scotch, iar reteta i-a devenit obicei pana azi.
 
Femeia spune ca citeste ziarul si asculta la radio in fiecare zi, ii place sa manance aripi de pui, cartofi dulci si fasole verde. Doarme mult si isi incepe fiecare zi cu o rugaciune. De altfel, spune ca multumita lui Dumnezeu ea inca traieste.
 
"Cand am implinit 100 de ani, m-am uitat in oglinda si i-am multumit lui Dumnezeu ca sunt inca aici. Si ii multumesc in fiecare dimineata. El mi-a dat o viata lunga si fericita si nu am nimic de care sa ma plang. Trebuie sa-l ai pe Dumnezeu in viata ta, caci fara Dumnezeu nu ai nimic"
, a declarat Agnes Fenton.

x close