x close

Și-a atacat soțul cu o foarfecă, după ce a umblat în telefonul acestuia. „Am văzut mai multe poze cu o doamnă în vârstă, care...”

08 Mar 2018   •   00:02
Și-a atacat soțul cu o foarfecă, după ce a umblat în telefonul acestuia. „Am văzut mai multe poze cu o doamnă în vârstă, care...” Foto: Captură video/youtube.com

Charlotte Laudat, o creatoare de modă pentru copii în vârstă de 31 de ani, riscă să ajungă la închisoare, după ce și-a atacat soțul cu o foarfecă.

Bărbatul de 40 de ani s-a speriat, după ce femeia însărcinată i-a făcut răni cu foarfeca la nivelul feței, amenințându-l că „urmează să moară”, astfel că s-a speriat și a sărit de la etajul unu.

Ajunsă în fața instanței, femeia a recunoscut că și-a atacat soțul. Femeia a recurs la acest gest, după ce a descoperit pe telefonul soțului ei Simon poze nud cu o femeie de 70-80 de ani.

„Am văzut mai multe poze cu o doamnă în vârstă, care era dezbrăcată. Nu vreau să le mai văd niciodată”, a spus creatoarea de modă.

Ea le-a mai mărturisit judecătorilor că soțul ei și femeia au avut o „înțelegere” care consta în suma de 50 de lire și o cină. „A fost o întâlnire pentru relații sexuale, ceea ce mi s-a părut și mai ciudat”, a adăugat femeia, precizând că inițiat a crezut că e o glumă, însă Simon a recunoscut că o înșeală.

Femeia a fost eliberată pe cauțiune, iar în 13 aprilie urmează să afle sentința, scrie Evening Standard.

Citeşte mai multe despre:

atacat telefon poze batrana
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati