Și-a cumparat bomboanele de ciocolată preferate! A desfacut una și când a văzut ce era înăuntru a scăpat-o instant pe jos

31 Mar 2017   •   11:52

Un bărbat a fost îngrozit să găsească larve în bomboanele de Ferrero Rocher cumpărate de la Woolworths.
Farhad Navidi, în vârstă de 27 de ani, a crezut inițial  că larvele au fost doar o părticică de ciocolată albă din bomboana Ferrero Rocher, până în momentul când aceasta a început să miște. Prima reacție a omului a fost să scape bomboana pe jos.
Domnul Navidi a spus că a cumpărat bomboanele de ciocolată de la un magazin Woolworths din Toorak, Melbourne. El a postat și un videoclip pe facebook în care se poate observa cum ”musafirii” se mișcă.
Bărbatul a declarat că ar fi achiziționat din greșeală un Ferrero Raffaello, având în vedere aspectul alb al ciocolatei.
”Trebuie să fie ziua mea norocoasă pentru că nu știam că Ferrero Rocher a adăugat ciocolată albă. Dar apoi a început să se miște și mi-am dat seama imediat că nu a fost vorba doar de o simpla parte de ciocolată.”, afirma domnul Navidi îngrozit.
Bărbatul a fost contactat personal de Woolworths ce i-a oferit un voucher și promisiunea că acest lucru nu se va mai întâmpla.
 

x close