Și-a cumpărat un cheesecake și început să mănânce din el. Când a văzut ce era la interior, i s-a făcut rău

de A.M.P    |    29 Mai 2017   •   20:33
Și-a cumpărat un cheesecake și început să mănânce din el. Când a văzut ce era la interior, i s-a făcut rău

O tânără mamă a crezut că o să moară, la propriu, după ce a mușcat dintr-un cheesecake și a descoperit că era mucegăit la interior, scrie Mirror.

Amanda Lewis, în vârstă de 27 de ani, a comandat desertul prin intermediul aplicației Just Eat, odată cu o comandă mai consistentă de la o pizzerie din Kirkdale, Liverpool.

După ce a descoperit mucegaiul verde în interiorul prăjiturii sora tinerei a sunat la pizzerie pentru a face reclamație și pentru a cere banii înapoi, însă a fost refuzată.

"Am sunat la pizzerie în numele surorii mele pentru a le spune ce s-a întâmplat și că dorim ca întreaga sumă plătită pentru comandă să fie rambursată. A fost sunată de o femeie care susține că este manager și care mi-a spus că putem primi doar banii pe cheesecake, ori nimic. Când i-am spus că sora mea era la un pas de a-i da să guste din cheesecake inclusiv fiicei ei de un an de zile, managerul mi-a spus că nu e problema ei că mâncarea era stricată și că sora mea nu ar fi trebuit să o mănânce”, a povestit Jessie.

Tânăra a postat o fotografie cu cheesecake-ul cu mucegai pe contul Facebook al grupului Bargain Bay, unde a fost distribuită de mai multe ori.

Drept răspuns, pizzeria în cauză a anunțat că acel desert nu a fost gătit în bucătăria proprie și că toate produsele lor sunt proaspete.

 

 

Parteneri
x close