Şi-a decapitat propria mamă, dar e susţinut moral de familie - VIDEO

27 Apr 2010   •   08:19
Şi-a decapitat propria mamă, dar e susţinut moral de familie - VIDEO

Justiţia statului american Florida se confruntă cu o crimă înspăimântătoare. Un tânăr a mărturisit că şi-a ucis şi decapitat propria mamă. Nimeni nu poate explica gestul ucigaş. În mod paradoxal, familia îndoliată este hotărâtă să-l susţină moral pe acuzat, la proces.

Băiatul de 21 de ani nu era cunoscut ca un om violent. De două săptămâni, el se purta, într-adevăr, mai ciudat, dar nu într-o măsură alarmantă. Acum câteva zile, însă, el şi-a decapitat mama cu un cuţit de bucătărie. A pus capul într-o pungă de plastic pe care a lăsat-o într-un parc din faţa casei. Apoi s-a dus să-şi întâlnească tatăl şi a mers la biserică, unde s-a rugat să fie iertat pentru crima comisă.

Surprinzător, fraţii şi celelalte rude ale făptaşului îl iubesc la fel ca înainte şi par deja să-l fi iertat. În pofida durerii provocate de moartea femeii, ei consideră că fiul ucigaş este cel care are, acum, mai multă nevoie de ajutor.

"Famila mea şi cu mine, toate rudele sale, suntem alături de el ca să-l susţinem şi să-i spunem că, orice ar fi, îl iubim. Mama s-a dus, dar nici pe ea nu o vom uita", susţine sora ucigaşului.

Deocamdată, nici poliţiştii şi nici familia nu pot să explice ce a declanşat nebunia ucigaşă a tânărului, până atunci cu totul obişnuit.Observator


x close