x close

Și-a dus fetița la creșă dimineața și a auzit un țipăt de copil din pivnița casei. Șocul pe care l-a trăit când a coborât în beci

07 Dec 2016   •   14:36
Și-a dus fetița la creșă dimineața și a auzit un țipăt de copil din pivnița casei. Șocul pe care l-a trăit când a coborât în beci Foto: Pixabay

Descoperire șocantă făcută de un bărbat din SUA. Omul a aflat că proprietara creșei la care își ducea copilul îl tortura pe băiețel. Cazul s-a petrecut în în Minneapolis, scrie Fox 9.

Când a ajuns în clădire, omul a observat că proprietara creșei, Nataliia Mikhailivna Karia se "comporta ciudat" și îi cerea să nu își lase copilul acolo, deoarece nu poate avea grijă de el.

Bărbatul s-a îngrozit în momentul în care a auzit, din pivnița casei, un țipăt de copil. A coborât  repede în beci și a descoperit că un băiețel de un an și jumătate este agățat de un ștreang. După ce a coborât micuțul, americanul a alertat imediat poliția.

Până la sosirea poliției, proprietara creșei a apucat să fugă cu mașina. Pe drum, a lovit două persoane, un pieton și un biciclist, apoi s-a dat jos din mașina. Chiar în momentul în care încerca să se arunce de pe un pod, mai mulți trecători au imobilizat-o.

 

Citeşte mai multe despre:

gradinita cresa
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati