Şi-a învăţat fetiţa de doi ani să fumeze marijuana şi apoi a filmat-o (VIDEO)

17 Sep 2010   •   09:46
Şi-a învăţat fetiţa de doi ani să fumeze marijuana şi apoi a filmat-o (VIDEO) Foto: Video News

Imagini de necrezut din Statele Unite. O femeie şi-a învăţat fetiţa de doar doi ani să fumeze marijuana şi a şi filmat-o în timp ce se droga. S-a lăudat apoi cu înregistrarea pe la prieteni şi, din fericire, unul dintre aceştia a sesizat autorităţile. Femeia a fost arestată, iar fetiţa a fost încredinţată serviciilor sociale.

Procurorii din statul Ohio nu au putut crede ochilor când au vizionat înregistrarea. O fetiţă aflată la vârsta când abia cunoştea lumea fumează o ţigară de marijuana, încurajată de propria sa mamă.

Oamenii legii au fost de-a dreptul îngroziţi când şi-au dat seama că fetiţa nu pare să se drogheze pentru prima dată.

Imaginile au fost înregistrate, cu telefonul, acum două luni, chiar de mama inconştientă, Jessica Gamble, în vârstă de 21 de ani. Aceasta este cunoscută printre vecini pentru lipsa ei de grijă faţă de copil.

Jessica le-a trimis înregistrarea câtorva prieteni, dintre care unul a alertat serviciile sociale. Speriată, femeia a şters înregistrarea şi a încercat să fugă, dar a fost arestată. Ea riscă acum să petreacă 11 ani după gratii.

Fetiţa a fost adăpostită la o casă de copii, unde va fi mai bine îngrijită. "Unii oameni n-ar trebui lăsaţi să aibă copii", a comentat procurorul.Observator

Parteneri
x close