Și-a lăsat câinele să o lingă pe față. După câteva zile, era pe moarte. Medicii, șocați de ce au descoperit în corpul ei

19 Dec 2016   •   12:11
Și-a lăsat câinele să o lingă pe față. După câteva zile, era pe moarte. Medicii, șocați de ce au descoperit în corpul ei

O femeie din Marea Britanie si-a lăsat câinele să o lingă pe față și a aflat pe pielea ei ca aceasta este cea mai mare greseala pe care o poti face!Totul a inceput dupa ce, intr-o dimineata, a observat ca nu este tocmai in apele ei. Initial nu a dat importanta acestui lucru, crezand ca este doar ceva trecator. Insa pe masura ce  zilele treceau, femeia se simtea din ce in ce mai rau.

Speriata, a mers la cel mai apropiat spital, la urgenta. Acolo, dupa o serie scurta de investigatii, medicii i-au dat o veste socanta: "Doamna, in 30 de minute ati putea muri!".

Pacienta avea septicemie, iar usor usor organele vitale ii cedau. Din fericire, a avut noroc: medicii au actionat la timp, iar dupa ce au internat-o la terapie intensiva i-au administrat o serie de perfuzii si tratamente puternice.

Ulterior s-a demonstrat ca femeia contactase un virus extrem de periculos de la cainii ei, carora le permitea sa o linga pe fata in fiecare zi, scrie kanald.ro.

 

Parteneri
x close