x close

Și-a lăsat fetița de trei luni singură acasă și a mers la băut. Șocul pe care l-a avut când s-a întors acasă

20 Dec 2016   •   19:44
Și-a lăsat fetița de trei luni singură acasă și a mers la băut. Șocul pe care l-a avut când s-a întors acasă freeimages.com

O fetiță de trei luni din Africa de Sud a fost mâncată de vie de sobolani uriași, după ce mama ei a lăsat-o singură în casă pentru a merge la o petrecere. Șocați, vecinii cer acum ca femeia să fie aruncată în închisoare pentru fapta ei.

Mama de 26 de ani a descoperit tragedia când s-a întors acasă, în zona cunoscută sub numele de Katlehong, din Johannesburg.

Fratele geaman al fetiței, botezat Lucky (Cel Norocos), a scăpat cu viața. Tânăra l-a luat cu ea prin baruri toată noaptea.

”Limba, ochii și degetele bebelușului au fost mâncate în totalitate. A suferit o moarte oribilă. În plus, tot corpul era acoperit de mușcături”, a spus un vecin.

Nu este pentru prima dată când mama își lasă copiii singuri în casă pentru a merge la petreceri.

Lucky este acum în grija tatălui, un tânăr de 28 de ani, și a noii lui iubite, care a spus că atunci când copilul a ajuns la ei arata ca și cum nu ar fi mâncat de zile bune.

Autoritățile sud-africane au confirmat cazul. Femeia se află momentan în arest și va fi judecată la anul.

Nu este primul caz de acest fel înregistrat in Africa de Sud. În 2011, o fetiță de trei ani din Cape Town a fost ucisă de șobolani în timp ce dormea pe podea lângă părinții ei.

 

Citeşte mai multe despre:

Africa de Sud sobolani infractiuni decese
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati