x close

Și-a lăsat fiica de un an de zile să fie mușcată de șarpe ca să-i dea o lecție. Imaginile care au șocat o lume întreagă!

de A.M.P    |    11 Iun 2017   •   15:19
Și-a lăsat fiica de un an de zile să fie mușcată de șarpe ca să-i dea o lecție. Imaginile care au șocat o lume întreagă! 482 Foto: captura YouTube

O mamă riscă să fie acuzată de abuz asupra propriului copil după ce și-a lăsat fetița să fie mușcată de un șarpe, scrie The Independent.

Chartelle Geanette St Laurent, care a crescut înconjurată de reptile, a declarat că a vrut să-i dea o lecție fiicei ei de un an în legătură cu aceste creaturi deosebit de periculoase.

Ea le-a spus anchetatorilor că a văzut numeroși șerpi otrăvitori pe proprietatea ei din Florida și a vrut să o învețe „o lecție prețioasă” pe fiica ei de un an.

Femeia a postat imaginile pe internet, unde se vede clar cum micuța este lăsată să atingă reptila. Aceasta atacă și o mușcă de deget, spre amuzamentul femeii.

Potrivit acesteia, fetița nu a suferit în urma mușcăturii de șarpe. Mai mult, femeia spune că s-a lăsat ea însăși mușcată de acel șarpe, pentru a afla dacă este periculos sau nu.

”Lumea e prea sensibilă. Ei cred că mi-am rănit copilul intenționat!”, le-a spus aceasta anchetatorilor care trebuie să stabilească dacă este vorba de o formă de agresiune la adresa copilului.

 

Citeşte mai multe despre:

Florida sarpe
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati