Şi-a luat copilul de la şcoală şi a început să îl târască pe strada. Toți trecătorii au fost scandalizați de gestul femeii

26 Oct 2017   •   17:34
Şi-a luat copilul de la şcoală şi a început să îl târască pe strada. Toți trecătorii au fost scandalizați de gestul femeii Foto: Pixabay.com

O femeie a mers să îşi ia copilul de la şcoală, iar toată lumea a rămas îngrozită de felul în care aceasta îşi tratează micuţul. Imaginile filmate de către trecători au reuşit să scandalizeze pe toată lumea odată ce au fost publicate pe reţelele sociale.

Potrivit cancan.ro, femeia din Liverpool a putut fi văzută de către toată lumea când i-a aplicat micuţului o pedeapsă chiar pe stradă. Într-o mână aceasta avea ghiozdanul copilului, iar cu cealaltă l-a târât pe băieţel câţiva metri, până când au ajuns acasă.

Imaginile au fost filmate de către trecătorii îngroziţi de respectivele scene, mai ales că o bucată de drum copilul a plâns şi şi-a implorat mama să nu îl mai ţină astfel. Nimic nu pare să o fi impresionat pe respectiva femeie a cărei identitate nu a fost dezvăluită, pentru că şi-a continuat pedeapsa.

Totodată, martorii au povestit că au văzut şi când băiatul s-a împiedicat şi a căzut, iar mama lui nu l-a ajutat să se ridice. Ba mai mult decât atât, femeia nici nu s-a oprit să vadă dacă fiul său e bine.

x close