x close

Și-a omorât, soacra, socrul, soțul, o nepoată, mama nepoatei și încă o rudă. Incredibil! Ce avere a moștenit în urma oribilelor crime!

de D.G.    |    09 Oct 2019   •   16:57
Și-a omorât, soacra, socrul, soțul, o nepoată, mama nepoatei și încă o rudă. Incredibil! Ce avere a moștenit în urma oribilelor crime! 817

Și-a omorât, soacra, socrul, soțul, o nepoată, mama nepoatei și încă o rudă.

O femeie din India a recunoscut că a otrăvit șase membri ai familiei sale în 14 ani, punându-le cianură în mâncare, potrivit Libertatea.

Potrivit poliției, primul deces s-a produs în anul 2002, când soacra ei a murit după ce a mâncat o supă de miel. În anul 2008 a încetat din viață socrul femeii, iar în anul 2011 a murit soțul femeii.

Ambii au murit după ce au mâncat orez cu curry. Autopsiile au scos la iveală existența unor substanțe otrăvitoare. În anul 2014 a încetat din viață fetița de doi ani a verișorului soțului femeii. Mama micuței a murit și ea un an mai târziu.

În același an a murit și un un alt membru al familiei. În urma investigațiilor, anchetatorii au descoperit că cele șase victime fuseseră otrăvite cu cianură.

Potrivit anchetatorilor, Jolly Thomas a comis crimele pentru a pune mâna pe banii și pe proprietățile familiei.

 

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati