x close

Și-a scos soția la vânzare: ”Corp decent, prea bună”. Bărbatul a fost șocat de suma care i s-a oferit

de M.Z.    |    13 Sep 2016   •   10:43
Și-a scos soția la vânzare: ”Corp decent, prea bună”. Bărbatul a fost șocat de suma care i s-a oferit 418 Foto: pixabay.com

Sătul de cicăleală, un bărbat din Marea Britanie a decis să-și scoată nevasta la vânzare. El a publicat anunțul pe eBay, unde își descria jumătatea ca pe o femeie cu ”un corp decent” și ”abilități în bucătărie”, potrivit mirror.co.uk.

Bărbatul, tată a doi copii, se plângea de faptul că nevasta lui, Leandra O’Kane, nu îi arată compasiune și a decis să o scoată la vânzare, comparând-o chiar cu o mașină la mâna a doua.

Tot în anunț, Simon O’Kane a mai menționat că soția sa ”nu este nouă, a fost folosită, dar mai ține câteva mile”, asemeni unei mașini. La capitolul ”puncte slabe”, acesta a menționat că soția sa scoate deseori ”zgomote care nu pot fi reduse la tăcere decât dacă îi comanzi piese noi”.

În final, s-a dovedit că totul a fost glumă, iar soțul a constatat, cu uimire, că licitația ajunsese la 65.000 de lire sterline, în două zile.

Femeia, în vârstă de 27 de ani, s-a enervat rău atunci când a aflat de gestul soțului. Ea a spus că-i venea ”să-l omoare”, mai ales că au aflat și colegii ei de serviciu despre acest anunț. 

Soțul femeii s-a declarat norocos în cele din urmă, pentru că Leandra O’Kane nu s-a supărat foarte rău și ”îi suportă glumele”. Tot el a mai spus că nevasta sa este ”prea bună” și că nu ar fi vândut-o niciodată.

Citeşte mai multe despre:

Marea Britanie vanzare
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati