Și-a tăiat degetul mic și îl poartă ca pe un pandantiv. Motivul pentru care a făcut o tânără acest gest este șocant

18 Feb 2018   •   19:09
Și-a tăiat degetul mic și îl poartă ca pe un pandantiv. Motivul pentru care a făcut o tânără acest gest este șocant Foto: Torz Reynolds/ Facebook

O tanara din Marea Britanie a reusit sa socheze, dupa ce s-a aflat ca si-a taiat degetul mic si l-a transformat intr-o bijuterie.

Pe nume Torz Reynolds, femeia originara din Essex, a decis sa isi taie degetul mic de la mana stanga cu ajutorul unui cleste si l-a transformat intr-un pandantiv, pe care il poarta in jurul gatului.

Chiar ea a postat o serie de imagini pe Instagram, dupa ce a recurs la acest gest absolut socant, in urma cu un an, de Valentine’s Day. Desi initial nimeni nu a inteles de ce Torz Reynolds a facut asa ceva, oamenii au aflat ulterior si motivul din spatele gestului infiorator, conform metro.co.uk.

Din cate se pare, artista din Marea Britanie sufera de o tulburare a personalitatii, dar si de o tulburare a identitatii sale corporale. De multa vreme ea spunea ca vrea sa faca acest gest si isi dorea sa isi taie degetul mic, pentru ca nu simtea ca acesta „apartine” corpului ei.

x close