Și-a transmis moartea LIVE, pe YouTube, după ce s-a lăsat mușcat de unul dintre cei mai periculoși șerpi de pe planetă. Motivul halucinant din spatele gestului său

de A.M.P    |    26 Sep 2017   •   23:35
Și-a transmis moartea LIVE, pe YouTube, după ce s-a lăsat mușcat de unul dintre cei mai periculoși șerpi de pe planetă. Motivul halucinant din spatele gestului său Foto: captura YouTuBe

Un expert în reptile și-a transmis propria moarte live, pe Internet, după ce și-a lăsat șarpele preferat, un mamba negru, să-l muște de mână.

Arslan Valeev era extrem de nefericit după ce fusese părăsit de soție. Mai mult, în ultimele lui minute de viață, le-a cerut disperat celor care vizionau transmisiunea să o sune pe fosta lui soție și să o anunțe că a murit, scrie Mirror.

Primele semne ale morții apar în doar câteva minute de la mușcătura șarpelui, iar scenele groaznice au fost transmise în întregime pe Internet.

Arslan și soția sa, Ekaterina "Katya" Pyatyzhkina, erau cunoscuți în mediul online pentru canalul YouTube în care postau materiale despre șerpi și pisici.


 

x close