Şi-a ucis colegul de celulă şi a mâncat o bucată din trupul lui

25 Iun 2010   •   13:05
Şi-a ucis colegul de celulă şi a mâncat o bucată din trupul lui

Un deţinut dintr-o închisoare franceză a fost condamnat la încă 30 de ani de închisoare, după ce şi-a ucis un coleg de celulă şi a mâncat o bucată din trupul acestuia. Şi mai şocant este faptul că atunci când atacatorul a recurs la actul de canibalism, victima se afla încă în viaţă, arată Daily Mail.

Nicolas Cocaign, supranumit "canibalul din Rouen", a declarat că a comis oribila faptă "din curiozitate, ca să simt gustul cărnii de om". Bărbatul de 38 de ani a fost găsit vinovat de omucidere, tortură şi barbarie.

Potrivit doctorului Patrick Laburthe-Tolra, martor în proces, victima se afla încă în viaţă atunci când atacatorul a mâncat o parte din corpul ei. ?Testele au arătat că inima victimei încă bătea atunci când acuzatul a tăiat-o şi a mâncat o parte din plămânul său?, a declarat medicul.

Avocatul apărării ceruse ca omul să nu fie pedepsit, pe motiv că era "complet nebun". Majoritatea experţilor consultaţi de instanţă au apreciat, totuşi, că, deşi canibalul suferă de tulburări psihice, rămâne, măcar în parte, răspunzător pentru faptele sale.

Antena3.ro

 

Parteneri
x close