x close

Și-au cumpărat o casă și erau extrem de fericiți. După șapte ani, au făcut o descoperire incredibilă în grădina lor. „A fost ca un vis devenit realitate”. Din păcate însă…

29 Iun 2018   •   16:10
Și-au cumpărat o casă și erau extrem de fericiți. După șapte ani, au făcut o descoperire incredibilă în grădina lor. „A fost ca un vis devenit realitate”. Din păcate însă… Foto: Pixabay.com

Și-au cumpărat o casă și erau extrem de fericiți, dar după șapte ani au făcut o descoperire incredibilă. După un timp, povestea s-a întâmplat.

Mai precis, în 2002, un cuplu a cumpărat o casă în Roanne, în apropiere de Lyon. După șapte ani, perechea a descoperit șase lingouri de aur. După un timp au mai găsit încă 22. În 2013, cei doi au atras atenția Tracfin, un organism al Ministerului francez de Finanțe care se ocupa cu tranzacțiile suspecte, scrie Le Monde.

Audiați, cei doi au recunoscut cum au ajuns în posesia lingourilor. Da au povestit că au declarat comoara la poliția locașă, dar și Băncii Franceze. Anchetatorii i-au contactat pe proprietarii inițiali, care, evident, au dorit să intre în posesia lingourilor.

Se pare că bunicii primilor proprietari erau oameni avuți, care au cumpărat lingouri de aur toată viața lor.  

 

Citeşte mai multe despre:

descoperire incredibila
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati