Siluit cu pistolul la tâmplă! Un bărbat a fost violat de către două femei

de G.C.P    |    18 Sep 2014   •   13:58
Siluit cu pistolul la tâmplă! Un bărbat a fost violat de către două femei
Un sud-african de 29 de ani a completat la poliţie o plângere penală în care reclama faptul că a fost violat într-o maşină de către două femei, sub ameninţarea unei arme de foc, relatează Daily Sun.

El a declarat poliţiştilor că mergea spre casă şi la un moment dat, un autoturism negru a oprit lângă el. Femeia de la volan a spus că s-a rătăcit şi are nevoie de indicaţii pentru a ieşi din bucluc. Aproape în acelaşi timp, o altă femeie, aflată pe bancheta din spate, a scos un pistol şi i-a spus să urce la bord.

După câteva sute de metri, maşina s-a oprit într-o parcare, unde bărbatul susţine că a fost obligat să se dezbrace. El a spus că două dintre femei l-au molestat sexual, în timp ce cea de-a treia îl ameninţa cu pistolul la tâmplă.

Victima a afirmat că agresoarele aveau în jur de 30 de ani, iar acum se declară terifiat şi aşteaptă rezultatele testului HIV.

Cele trei femei nu au fost identificate încă, dar poliţiştii declară că în trecut au mai avut de-a face cu astfel de cazuri şi se tem acum să nu fie vorba de o "bandă specializată în comiterea acestor fapte îngrijorătoare".

Parteneri
x close