Site-ul Nimfomanele Creştine încurajează nevestele să-şi condimenteze viaţa sexuală

27 Oct 2008   •   11:59
Site-ul Nimfomanele Creştine încurajează nevestele să-şi condimenteze viaţa sexuală

Sugestii pentru noi poziţii sexuale, scenarii şi jocuri sexuale. Toate acestea sunt publicate alături de linkuri spre pagini de internet unde se poate studia Biblia. Unde? Pe site-ul Nimfomanele Creştine (http://christiannymphos.org/), un site care oferă sfaturi cuplurilor cum să îşi condimenteze viaţa intimă fără a încălca legile lui Dumnezeu. ?Domnul a vrut ca noi să fim îndrăgostite nebuneşte de bărbaţii noştri. El doreşte să ţinem în viaţă pasiunea din patul matrimonial?, scrie o anonimă pe site-ul sus menţionat.
Pagina de internet a Nimfomanelor Creştine a avut peste 800.000 de accesări de la lansarea din urmă cu aproape un an şi se pare că a atins un punct senibil, mai multe creştine dorind să rupă legătura dintre sex şi vinovăţie pe care au moştenit-o de la părinţi. ?E bine că găseşti femei credincioase care nu sunt ruşinate de binecuvântarea oferită de dragostea sexuală?, scrie o cititoare.
Multe dintre articolele cu sfaturi sunt răspunsuri la întrebări ale cititoarelor cu privire la ce comportament sexual este acceptabil. Deşi majoritatea discuţiilor sunt legate de sexul oral, orgasm şi jucării sexuale, mesajul moral este totuşi puternic. Sexul în afara căsătoriei este interzis, masturbarea este dezaprobată, iar scenariile erotice sunt permise dacă personajele sunt căsătorite între ele.
Cât priveşte numele provocator al site-ului, apare o întrebare. Este Dumnezeu de acord cu nimfomanele? Acestea sunt de părere că, deşi dorinţele lor sexuale sunt exagerate (conform definiţiei din dicţionar) comparativ cu al altor femei, nu este nimic greşit în a dori să-ţi satisfaci soţul. ?Cuvântul nimfomană are o conotaţie negativă pentru unii. Nu trebuie să fie aşa?, scriu creştinele.
Antena3.ro

x close