Şocant! Ce a căutat acest bărbat pe Google înainte de a-şi ucide soţia

15 Noi 2016   •   23:35
Şocant! Ce a căutat acest bărbat pe Google înainte de a-şi ucide soţia

O crimă şocantă a îngrozit Londra anul acesta, în luna mai. Jose Leonardo (56 de ani) şi-a înjunghiat atunci mortal soţia. Înainte de a comite oribila crima, bărbatul, care era şofer Uber, a căutat pe net „care este cel mai dureros loc unde poţi înjunghia pe cineva”. Zilele trecute, criminalul şi-a primit pedeapsa: închisoare pe viaţă, scrie Click.

Maria Mbombo avea 52 de ani şi era mamă a trei copii. Ea a fost găsită într-o baltă de sânge chiar de către unul din fii.

Într-o criză de furie, bărbatul a luat un cuţit şi a înjunghiat-o pe femeie de mai multe ori, după care a plecat de acasă să-şi cumpere o bere. Cadavrul femeii a fost găsit de fiul lor în vârstă de 23 de ani, care a sunat imediat la 999.

Din păcate, paramedicii ajunşi la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru femeie, scrie metro.co.uk.

Procurorii au descoperit că în aceea zi, bărbatul căutase pe Google, de pe telefonul mobil care este “cel mai dureros loc pentru a înjunghia pe cineva” şi “poţi supravieţui dacă eşti înjunghiat în ochi”

După crimă, bărbatul a mers cu hainele pline de sânge la un bar din zonă pentru a-şi lua o bere. Vânzătorul l-a întrebat de ce este mânjit cu sânge, iar Leonardo i-a spus să cheme poliţia.

El a fost arestat, iar recent magistraţii au decis să-l condamne la închisoare pe viaţă pentru uciderea soţiei lui.

x close