x close

Şocant de... ECOLOGIC. Ai locui într-o casă făcută din sânge de animale?

de S.T.    |    25 Oct 2012   •   17:46
Şocant de... ECOLOGIC. Ai locui într-o casă făcută din sânge de animale? 534

Un britanic-6530.html">britanic, absolvent al unei facultăţi de arhitectură, a găsit o metodă cel puţin bizară de a înălţa o casă.

Potrivit Gizmag, sângele animalelor, îndeosebi cel al vacilor, poate fi transformat în material de construcţie. De parcă n-ar fi de ajuns că ne dau lapte şi o carne gustoasă, sângele vacilor sacrificate ar putea deveni acoperişul nostru de deasupra capului.

Cărămizile realizate de britanic-6530.html">britanicul Jack Munro au ca ingredient principal sângele, care este amestecat cu un anticoagulant pentru a nu se usca cu repeziciune.Britanicul a găsit soluţia perfectă pentru materialul său de construcţii. La această compoziţie se adaugă sodiu, în loc de conservant, pentru a preveni astfel descompunerea şi apariţia bacteriilor.

Jack Munro pune apoi apă şi nisip în compoziţia de sânge tratat prin metoda de mai sus. Gizmag scrie că, cel puţin în teorie, orice tip de sânge poate fi folosit în construcţii.

Jack va testa materialul construind o casă în Egipt, mai scrie Gizmag. Ce părere aveţi? Acest material de construcţii va avea succes?

Citeşte mai multe despre:

britanic britanic
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati