Sondaj îngrijorător. Câţi oameni cred că vineri vine sfârşitul lumii

de D.D.    |    19 Dec 2012   •   13:03
Sondaj îngrijorător. Câţi oameni cred că vineri vine sfârşitul lumii Foto: nerve.com

Au mai rămas doar două zile până la... "apocalipsă". În timp ce unii consideră data de 21 decembrie drept o zi ca oricare alta, alţii cred cu tărie că data care indică sfârşitul calendarului mayaş este ziua când va veni sfârşitul lumii. Ca urmare, îşi fac provizii pentru a putea supravieţui apocalipsei, indiferent de forma în care ar veni.

În Statele Unite, măştile de gaze sunt la mare căutare de către cei care sunt convinşi că Apocalipsa va veni pe 21 decembrie. Proviziile cu mâncare şi kit-urile de supravieţuire nu lipsesc nici ele din cărucioarele de cumpărături, fapt ce îi încântă pe vânzători.

În alte părţi ale lumii însă, sfârşitul lumii a reprezentat, pentru cei care cred în el, sfârşitul libertăţii. În China de exemplu, o sută de persoane au fost arestate după ce au mers din uşă în uşă ca să îi informeze pe oameni că pe 21 decembrie vine apocalipsa şi că ei sunt singurii care îi pot salva.

În urma unui sondaj făcut de jurnaliştii de la Reuters, zece la sută dintre oamenii din întreaga lume sunt convinşi că lumea se va sfârşi odată cu terminarea calendarului mayaş, pe 21 decembrie 2012.


Parteneri
x close