"Soţie de vânzare. Model 1983, bine întreţinută". Un român şi-a licitat iubita pe Internet

28 Oct 2008   •   20:02
"Soţie de vânzare. Model 1983, bine întreţinută". Un român şi-a licitat iubita pe Internet

Incredibil, dar adevărat. Un român şi-a scos soţia la vânzare pe un site specializat în maşinile la mâna a doua. Iniţial, Alex Creţu, în vârstă de 20 de ani, a cerut trei milioane de lire sterline pentru soţia sa de 25 de ani. Când a vazut că nu are foarte multe cereri, bărbatul a coborât preţul femeii la 3.000 de lire sterline. Ca să se vândă mai uşor.
Anunţul postat de Alex Creţu pe site-ul www.okazii.ro sună astfel: "Soţie de vânzare. Model 1983, bine întreţinută. Are toate dotările necesare, suspensii bune, este spaţioasă. Este la cel de-al doilea proprietar. Preţul este negociabil. În preţ sunt incluse şi accesoriile de trei şi respectiv cinci ani. Cer seriozitate."
Potrivit Ananova, Alex a declarat că a postat anunţul din două motive: se săturase până peste cap de cicăleala soţiei şi în plus, a vrut să facă o glumă. Bărbatul a aşteptat ca soţia lui să plece în Spania pentru a putea publica anunţul fără ca aceasta să afle. Până în momentul de faţă, românul nu a primit nici o ofertă care să-i atragă atenţia, dar încă aşteaptă.
Igualmente leia a notícia sobre um padre travado na fita que faz o sexo. Veja o vídeo
Veja igualmente o sextape de Sarah Palin e dois soldados russian Antena3.ro

Alegeri 2020
Alegeri 2020
x close