Soțul său a obligat-o să facă amor cu un alt bărbat în timpul unei nopți care s-a lăsat cu beție. Dar ce a urmat este de-a dreptul șocant. „Simt că a fost doar un pretext”

19 Iul 2018   •   17:39
Soțul său a obligat-o să facă amor cu un alt bărbat în timpul unei nopți care s-a lăsat cu beție. Dar ce a urmat este de-a dreptul șocant. „Simt că a fost doar un pretext” Foto: Pixabay.com

Unde începe și unde se sfârșește limita impusă într-o căsătorie. O femeie a trăit un adevărat coșmar, după ce într-o seară în care se consumase mult alcool, soțul său i-a spus să întrețină relații sexuale cu un alt bărbat.

Ce a urmat însă este cu totul uimitor. A fost doar începutul.

Femeia i-a scris consilierul pe probleme relaționale de la The Sun: „După ce m-a obligat să fac sex cu un alt bărbat, soțul meu obișnuia să găsească asta ca o scuză să facă sex cu altă femeie. Am fost împotriva ideei încă de la început, dar devine atât de arțăgos dacă spun nu.  

Suntem împreună de opt ani și avem fiecare 29 de ani și doi băieți de șapte și șase ani. Mă gândeam că sunt foarte fericită în căsătorie și îl iubesc mult.

Apoi, soțul meu mi-a spus că sexul a devenit banal și că vrea să încerce și alte lucruri.

A fost ok până când a avut ideea să facem sex și cu alte persoane. I-am spus că sunt împotrivă, dar mi-a spus că își imagineaz cum fac sex cu un alt bărbat. Poate fi foarte convingător și în cele din urmă am fost de acord.  

Mi-a făcut cunoștință cu un tip de 23 de ani pe care l-a cunoscut într-un pub. Am trimis copiii de acasă la părinții mei și am ieșit să bem ceva. Când ne-am întors acasă cu el pentru alte băuturi, soțul meu mi-a spus la un moment dat să mă duc sus și să fac sex cu acel tip.

A doua zi m-am simțit rău, dar soțul meu voia să facă acum sex cu altă femeie. Nu s-a întâmplat nimic pânp la aniversarea mea. Am rezervat o masă la un restaurant, dar cu o zi înainte mi-a spus că nu poate ajunge că are de lucru.

În cele din urmă, a recunoscut că a mințit și că s-a întâlnit cu o altă femeie și au făcut sex fără obligații. Am fost zdrovită. I-am spus că nu a fi vrut ca niciunul dintre noi să facă sex în afara căsătoriei și ne-am certat. Acum am descoperit că îi trimite mesaje unei alte femei cu care vrea să facă sex.

Îi e teamă să nu mă piardă dar el a devenit foarte instabil”, a scris femeia.

 

x close