Stă închisă într-o cameră pentru că este alergică la orice, chiar și la soțul ei: „Nu pot să o îmbrățișez fără să o rănesc”

de A.M.P    |    24 Noi 2016   •   23:30
Stă închisă într-o cameră pentru că este alergică la orice, chiar și la soțul ei: „Nu pot să o îmbrățișez fără să o rănesc”

Johanna Watkins, o tânără de 29 de ani din SUA, trăiește clipe de coșmar. Aceasta suferă de o boală extrem de rară care o face alergică la sute de lucruri și chiar și la soțul ei, scrie libertatea.ro.

De un an de zile, femeia trăiește izolată într-o cameră special amenajată de soțul ei ca o „zonă sigură”, iar de câte ori iese de acolo, corpul ei practic este atacat de alergii. Geamurile sunt sigilate și toată camera este acoperită cu plastic. Nu există nici o lumină solară și sunt puse purificatoare peste tot. Johanna este alergică la alimente, substanțe chimice, la soare, la  praf și la sute de alte lucruri. De asemenea, ea este alergică și la mirosul  pe care îl au în general oamenii, chiar și la cel al soțului ei.

Soțul ei e disperat și nu știe ce să mai facă să o ajute. El a povestit pentru presa locală că nu poate nici măcar să o îmbrățișeze fără să o rănească. „Nu mă pot apropia prea mult de ea. Nu pot să o strâng în brațe în siguranță. Nu pot să o îmbrățișez fără să o rănesc. E foarte dureros”, spune acesta.

x close