SUA. S-au trezit cu un aligator de 2 metri în piscină (VIDEO)

17 Iun 2010   •   09:38
SUA. S-au trezit cu un aligator de 2 metri în piscină (VIDEO)

O familie din statul american Texas a avut parte de-o  surpriză de proporţii. Oamenilor nu le-a venit să creadă când, într-o dimineaţă, au găsit un...aligator în piscina din curtea casei. 

Membrii familiei Morris i-au făcut aligatorului poze pentru că, spun ei, prietenii nu i-ar fi crezut niciodată dacă nu ar fi avut şi dovada. Însă oamenii nu şi-au dat seama de la început exact cât de mare era aligatorul.

?L-am judecat greşit la început, am crezut că are puţin peste un metru, când l-am sunat pe şerif şi m-a întrebat cât de mare este i-am spus că are cam un metru. Dar soţul mi-a spus să-l sun din nou pentru că era ceva mai mare" a spus Jordie Morris, proprietara piscinei.

Aligatorul din piscină măsura exact 2 metri şi 23 de centimetri.

Alertate, autorităţile au venit la reşedinţa familiei Morris. Aligatorul nu a vrut însă să iasă din piscină fără să opună rezistenţă. În cele din urmă, aligatorul a fost prins şi apoi eliberat în apele unui fluviu din apropiere.

De unde a apărut aligatorul în piscina familiei rămâne însă un mister. Oamenii cred că animalul s-a strecurat printr-un canal aflat în spatele curţii lor.Observator

 

Foto: ABC News

Parteneri
x close