SUA: Şi-a lăsat averea moştenire căţeilor şi angajaţilor- peste 20 milioane de dolari

18 Iun 2010   •   03:59
SUA: Şi-a lăsat averea moştenire căţeilor şi angajaţilor- peste 20 milioane de dolari

O americancă şi-a lăsat casa din Miami în valoare de peste 8 milioane de dolari şi un fond de alte 3 milioane de dolari moştenire celor trei câini ai săi. În plus, mare parte din avere a fost lăsată foştilor angajaţi.

 

Gail Posner, fiica afaceristului Victor Posner, a murit în luna martie, la 67 de ani, dar cei trei câini ai săi continuă să aibă un personal complet, poartă bijuterii Cartier de 20.000 de dolari şi se bucură de tratament de VIP.

Totuşi, Conchita, un chihuaha, şi doi alţi câini, April Maria şi Lucia, ar putea să îşi vadă luxul dispărut deoarece singurul fiu al lui Poner, Bret Carr, depune eforturi în acest sens.

El pretinde că mama sa nu era în deplinătatea facultăţilor mentale când a lăsat o asemenea avere căţeilor şi personalului - peste 20 milioane de dolari. Testamentul i-a lăsat acestuia moştenire doar un milion de dolari. Acum, el a deschis un proces în Florida în care cere toată averea.

Carr pretinde că administratoul mamei sale şi alţi angajaţi au drogat-o cu medicamente înainte de o convinge să îşi schimbe testamentul în favoarea câinilor.

Administratoul clădirii lui Posner, Elizabeth Beckford, era specificat că va primi peste cinci milioane de dolari dacă acceptă să aibă grijă de câini la casă. Fiica sa şi adjuncta ei a primi de asemenea un milion de dolari

Bodyguardul său - Hernado Quintero a primit 10 milioane de dolari, un al doilea bodyguard- 7 milioane, iar antrenorul personal 2 milioane.

Carr pretinde că mama sa o femeie "profund tulburată", care a fost încurajată de personal să lase o asemenea avere animalelor pentru a pute fi controlată de angajaţi.

Posner a moştenit o avere de peste 70 milioane de dolari de la tatăl său.

Antena3.ro

 

Parteneri
x close